Boy is een creatief ondernemer.
Hij heeft zijn hele leven als verkoper van badkamertegels & sanitair gewerkt. Dit doet hij nog steeds met plezier. Tussendoor heeft Boy ook een aantal lucratieve dingen gedaan, maar dat laten we even voor wat het is.

Boy fotografeert, tekent, verzorgt talloze planten en boompjes en feest! Oja, en hij studeert. Hij studeert Engineering: Product Design, aan de Hogeschool van Amsterdam. Hier kan hij zijn creatieve ei kwijt, en dat gaat hartstikke goed. Boy woont in Amsterdam, in de bruisende pijp. Samen met beste vriend/collega Hesse, en zijn huisdieren. Elvis, Peaches en Udja.

Boy is geboren in 1998 op dezelfde dag als koning Willem. Hij was als klein kind altijd net iets te druk, en zocht altijd de grens op (op een naar zijn mening leuke manier). Boy heeft de wens van zijn moeder om veel kinderen te hebben redelijk verpest. Hij heeft veel sporten beoefent zoals judo, zwemmen, kick-box, atletiek, fitness en wing chun. Wing chun doet hij nog steeds. Boy is sociaal, en houdt van feestjes waar gedanst wordt. Favoriete genres zijn: Disco, Funk, Soul & Jazz. En in zijn vrije tijd, vindt hij het leuk om over zichzelf te schrijven.