GALLERIES

2019

Thailand

In the summer of 2019 me and my friend Theo went to South-East Asia, Thailand being the first stop.

Cambodia

The second stop me and Theo had in Asia was Cambodia. What a wonderfull country, the people here are so kind and the food is delicious!

Japan

And the last stop was Japan for me. This time alone, Theo and I went seperate ways here and I choose to go to Japan, no regrets at all!

HHH Get Away

With our Head, Heart & Hands crew we spent on of our last weekends in Denmark in a Summer House in Grenå.

Bar & Boy 71

Best. Birthday. Ever.

Art Exhibition

During my course in Denmark our class organized an art exhibition with different kinds of art, like singing, painting and afcourse some product design.

2018

Milan

In the spring of april 2018 me and the people from Product Design went to Milan for the Salone del Mobile. It was a four day trip with a lot of memories. In here you’ll find a small recap of the trip, enjoy!

Afrika

Einde april 2018. Het begin van één van de mooiste avonturen, Afrika! Samen met mijn moeder, vader en Joy naar een stukje ongerepte natuur. Ik heb nog nooit zoveel mooie dingen gezien. Ik stond versteld van de flora en fauna en hoe in balans alles was, hier een minuscule impressie van Zuid-Afrika.

Spain & Morocco

In the summer of 2018 I went to the south of Spain. Here I rented a car and cruised along the southern parts of Spain. After a few days the adventure continued in Morocco.

2017

Tour de France

In de zomer van 2017 ben ik met 7 vrienden gaan road trippen door Frankrijk en Spanje. Dit 10 daagse avontuur zat vol met memorabele momenten, een paar hiervan zal ik beschrijven in de blog serie “Tour de France”. In deze galerij vind je een aantal foto’s van deze vakantie.

Artis

Donderdag 23 juni was de laatste dag van school voor mij. Ik hoefde deze dag alleen nog maar een race te doen met mijn zelfgemaakte zeepkist, en daarna was ik lekker klaar. Dus ik had het plan om lekker naar Artis te gaan om te fotograferen. Die middag kwam mijn zus nog even wat spullen brengen, en vond het eigenlijk ook wel heel erg leuk om naar Artis te gaan. Dus toen gingen we lekker met z’n tweetjes.

Bilbao

In de zomer van 2017 ben ik heel luxe een 2e keer op vakantie gegaan, naar Bilbao. Met de groep waar ik eerder ook naar Praag ben geweest. Als je ooit naar Bilbao wilt gaan voor bijvoorbeeld het Guggenheim museum, zeker doen! Maar aan 2 dagen heb je genoeg ?

Atelier

Begin 2017 mocht ik fotograferen bij Atelier, zij vierde haar 1e verjaardag. Atelier is een restaurant/bar met vrolijke entourage, een ideale plek om te fotograferen dus!

Val Thorens

In de krokus vakantie van 2017 ging ik, net als voorgaande jaren, met mijn familie naar Val Thorens in Frankrijk om te skiën. Maar dit jaar gingen Fabrice en Thomas (2 vrienden, ook te vinden in Malta galerij) ook mee! Klik op de afbeelding om de foto’s te zien.

2016

Disneyland

In 2016 ben ik samen met mijn moeder (Barbara) en zus (Joy) naar Disneyland geweest. Dit was super leuk en nostalgisch, omdat wij hier vroeger ook altijd kwamen. We zijn hier 3 dagen geweest, waarvan 2 dagen in het studios park. We hebben elke attractie minimaal 1x gedaan, ook alle sprookjes ja.. thanks Joy.

Praha

In de zomer van 2016 was ik met een aantal vrienden naar Praag gegaan. Dit is zeker een vakantie die ik niet snel zal vergeten. Een prachtige stad, letterlijk alles wat je ziet is mooi. Klik op de afbeelding voor een aantal foto’s van Praag.

Malta

In de zelfde zomer als Praag ben ik ook naar Malta geweest. In Malta was ik met vrienden die ik al ken sinds de basisschool. In Malta heb ik niet zoveel gezien als in Praag, maar dat heeft de pret zeker niet gedrukt. Er was hier ‘s avonds genoeg te doen qua uitgaan en overdag lagen we lekker in het zonnetje.