Het is weer zover, zomervakantie. Ik ben de afgelopen weken enorm druk geweest met school en werk. Ik heb deze periode een aantal baantjes erbij gekregen. Ik ben nu namelijk tuinman bij 2 mensen en ik begeleid een man op leeftijd met de boodschappen en het wandelen.

Met school is uiteindelijk alles goed verlopen. Ik moest nog op een cijfer wachten, maar deze heb ik gehaald. Ik had dit blok 3 vakken, waarvan 2 in een team. Dit ging met ups en DOWNS. Ik zal jullie niet vervelen met al mijn opgelopen frustraties, wel kan zeggen dat het veel energie uit me gezogen heeft.

 

En dan, de planning voor de zomer. Ik ga deze zomer 2x op vakantie. Over 2 weken ga ik naar Frankrijk met de RVS groep (basisschool)(Malta). Een aantal jongens uit de groep gaan ietsje eerder weg (rond 4 juli) en gaan een berg beklimmen met de fiets. Ik heb op dat moment nog herkansingen en ik moet oppassen op het konijn van mijn zus, Jack! Als sportman en fietsfanaat vind ik dit natuurlijk erg spijtig… Ik ga samen met de rest de 6e weg, we gaan dus met 2 auto’s. beginnen in Clermont-Ferrand. Vervolgens Biaratz, St. Sebastian en Bordeaux. Hier doen we ongeveer een week over en daarna gaan we lekker freestylen terug. Een groot avontuur dus! Jullie kunnen deze vakantie veel foto’s, en hopelijk veel blogs verwachten.

 

Hierna heb ik 2 weekjes niets, ik zal hier waarschijnlijk veel gaan werken. Een beetje sparen voor vakantie 2, Bilbao.

In de week van 7 augustus (volgen mij) ga ik naar Spanje. Dit keer met de groep van Praag (klik hier om de foto’s van deze Praag te bekijken). Deze vakantie zal iets minder avontuurlijk worden, of niet, geen idee eigenlijk. Dat zien we tegen die tijd wel weer.

 

Sorry voor mijn afwezigheid de laatste 3 weken, ik ga weer leuke dingen doen deze zomer. U hoort van mij.

Zet in de reacties wat je graag zou willen zien op mijn site.