Zoals sommige misschien wel gezien hebben, niet omdat ik het tegen iedereen vertel natuurlijk, heb ik de gallery pagina aangepast. Je kunt hier nu verschillende albums bekijken. Denk bijvoorbeeld aan vakanties of werk. Er staat bij elk album een sfeerfoto, zelf gemaakt uiteraard, en een heel kort stukje over het album. De bedoeling is om nog uitgebreide blog stukjes over alle vakanties en dergelijken te schrijven, maar dat zien jullie wel verschijnen.
De foto die je hier ziet is gemaakt in Val Thorens in Frankrijk.
Ik ging elk jaar, al zo lang als ik mij kan herinneren naar Val Thorens met:
– Joy (zus)
– Mama (moeder)
– Papa (vader)
– Gino (neef)
– Patty (tante)
– Martin (oom)

Zoals eerder vermeld, dit deden wij al ons hele leven. In 2016 gingen Gino en ik eigenlijk voor het eerst uit in Val Thorens. We hadden dit volgensmij toen maar 1x gedaan, hoogstwaarschijnlijk ook een van de laatste avonden, want we waren allebei tot de conclusie gekomen dat het niet meer bij 1x mocht blijven. (Oja, misschien wel handig om te vermelden. Mijn zus ging de laatste jaren niet meer meer wegens hockey)

2017 was ook het 1e jaar dat Fabrice en Thomas niet op wintersport gingen. Dus, je voelt hem al aankomen, die gingen vrolijk met ons mee dit jaar! Dat maakte voor mij Val Thorens 2017 één van de leukste jaren. Het was zo leuk om al die leuke dingen, zoals skiën, drinken, eten, drinken en drinken met meer mensen te doen.
Je hebt misschien wel mijn feitjes op de hoofdpagina gelezen. Één hiervan is dat je geen kater kan krijgen in de bergen. Dit hebben wij doorgrondig getest. We hebben geprobeerd alle factoren die het proces zouden kunnen beïnvloeden uit te sluiten. Om een zo nauwkeurig mogelijk meetplan te verkrijgen zijn we denk ik 6 van de 8 avonden uitgegaan, voor de wetenschap uiteraard. En ook hebben we niet 1 soort drank gedronken, nogmaals voor de wetenschap. En iedere ochtend stonden we, soort van, fris en fruitig op.
Ook hebben we bijna de hele week lekker kunnen skiën door het mooie weer xxx

Klik hier om naar de galerijen pagina te gaan.